Nieuwbouw Saxenburgh Medisch Centrum

Op de plek van het voormalig Röpcke-Zweers Ziekenhuis staat sinds 2020 een compact en duurzaam medisch centrum voor de regio. Het Saxenburgh Medisch Centrum is in september 2020 in gebruik genomen. Deze website houdt je op de hoogte van de (bouw) ontwikkelingen van Saxenburgh. Voor meer informatie over Saxenburgh verwijzen we naar onze website en social media kanalen.

Impressie van het Saxenburgh Medisch Centrum (2020)

Het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum is compact en duurzaam. Het biedt een compleet pakket aan medisch specialistische zorg voor inwoners van het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.

Lees verder
In de media

In de media

Lees meer
Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Lees meer
Het-nieuwe-ziekenhuis-in-Hardenberg-foto-RTV-Drenthe-Erwin-Kikkers.jpg

Het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum verrijst

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis loopt op z'n laatste benen. Daarom verrijst het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum, op de stoep van het oude ziekenhuis. RTV Drenthe ging in gesprek met Ruud Rusken, Manager Vastgoed en Wouter van der Kam, Voorzitter Raad van Bestuur. Bekijk het interview en lees het artikel via de website. (Foto RTV Drenthe/ Erwin Kikkers)

Klik hier om naar RTV Drenthe te gaan.
_DSC2498-Barend_Koens_portret_bewerkt.jpg

“Een hogere bezetting met minder vierkante meters”

Radioloog Barend Koens: "Als ik me het nieuwe medisch centrum voorstel, zie ik patiënten en medewerkers die zich op hun gemak voelen."

Lees het verhaal van Barend Koens