Tijdlijn bouw De Veltstroom

VENV19446.jpg

23-07-2018

Start van het gezondheidscentrum

In de week van 16 t/m 20 juli 2018 zijn de huisartsen, medisch specialisten en paramedici naar het nieuwe gezondheidscentrum verhuisd. De Singelapotheek volgt later. Vanaf maandag 23 juli kunnen inwoners van de regio Coevorden in De Veltstroom terecht voor hun gezondheidsvragen.

_DSC2220-bewerkt.jpg

28-06-2018

Verwachte oplevering aan de opdrachtgever

De verwachting is dat de bouwwerkzaamheden eind juni 2018 zijn afgerond en dat het gebouw wordt opgeleverd aan de opdrachtgevers de Saxenburgh Groep en de huisartsen Coevorden - Dalen. 

plaatsing bouwbord.jpg

09-05-2018

Bouwbord maakt nieuwe huisstijl zichtbaar

Met het plaatsen van het bouwbord bij De Veltstroom is de nieuwe huisstijl van het gezondheidscentrum geintroduceerd. 

Foto_website-2.jpg

18-04-2018

De Veltstroom is gekozen als naam voor het gezondheidscentrum

 

 

Woensdag 18 april is de naam voor het nieuwe gezondheidscentrum in Coevorden bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst van de nieuwe gebruikers van het centrum. De naam is De Veltstroom.

 

Anja Eggen, assistente bij huisartsenpraktijk Meander, heeft de naam bedacht.

 

Gezondheidscentrum-4.png

29-03-2018

Start bouw gezondheidscentrum

Begin april start de verbouw van het waterschapsgebouw in Coevorden tot een gezondheidscentrum. Omdat de werkzaamheden voor het gezondheidscentrum grotendeels bestaan uit installatietechniek is gekozen voor De Groot installatiegroep als hoofdaannemer. De Groot installatiegroep heeft aannemer Brands Bouw gekozen als bouwpartner.

 

sleuteloverdracht waterschapsgebouw.JPG

02-01-2018

Sleuteloverdracht

 

 

Refik Kaplan, Raad van Bestuur Saxenburgh Groep en Stefan Kuks, Watergraaf van Waterschap Vechtstromen hebben de akte van overdracht getekend van het Waterschapsgebouw in aanwezigheid van notaris Lennart Reinsma. Met deze overdracht is het gebouw in het bezit gekomen van de Saxenburgh Groep

 

 

Waterschapsgebouw_web.jpg

03-07-2017

Ondertekening koopcontract Waterschapsgebouw

Waterschap Vechtstromen en de Saxenburgh Groep hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van het Waterschapsgebouw in Coevorden. De Saxenburgh Groep koopt het gebouw van Waterschap Vechtstromen en richt het samen met de huisartsencoöperatie Coevorden en Dalen in als anderhalvelijns gezondheidscentrum voor de regio Zuid-Oost Drenthe.

 

Bouwbord_opendag_veltstroom.JPG

14-11-2018

Open dag Gezondheidscentrum De Veltstroom

Op zaterdag 24 november 2018 is in Gezondheidscentrum De Veltstroom een open dag voor alle inwoners in de regio Coevorden en Zuidoost Drenthe. Tussen 11:30 – 15:00 uur is iedereen van harte welkom om mee te doen aan alle activiteiten. Meer informatie: http://bit.ly/24_veltstroom