De Veltstroom in de media

Drenthse_zorgtafel.jpg

Bezoek Minister Bruins tijdens Drentse Zorgtafel in De Veltstroom

Gemeente Coevorden 14 november 2018
In Gezondheidscentrum De Veltstroom in Coevorden is woensdag 13 november de zesde bijeenkomst van de Drentse Zorgtafel gehouden. Op uitnodiging van Commissaris van de Koning Jette Klijnsma schoof minister voor medische zorg en sport Bruno Bruins ook aan tafel.

Lees artikel
Foto_website-2.jpg

Nieuw gezondheidscentrum heet 'De Veltstroom'

Coevorden huis-aan-huis 19 april 2018
De naam voor het nieuwe gezondheidscentrum in Coevorden is woensdag bekendgemaakt. Anja Eggen, assistente bij huisartsenpraktijk Meander, heeft de naam De Veltstroom bedacht.

Lees het artikel
_DSC2229-bewerkt.jpg

Verbouwing Waterschapsgebouw start begin april

De verbouwing van het waterschapsgebouw in Coevorden tot een gezondheidscentrum start begin volgende maand. In dit centrum kunnen inwoners van Coevorden vanaf de zomer terecht voor huisartsenzorg, apotheek en poliklinische zorg vanuit de Saxenburgh Groep.

Lees het artikel
sleuteloverdracht waterschapsgebouw.JPG

Saxenburgh Groep kan aan de slag in Coevorden

Coevorden huis aan huis - 2 januari 2018
Het voormalige waterschapsgebouw aan de Burg. Feithsingel is vanmiddag officieel overgedragen aan de Saxenburgh Groep. In het waterschapshuis droeg watergraaf Stefan Kuks de sleutel over aan Refik Kaplan van de Saxenburgh Groep.

Lees het artikel
VENV19446.jpg

Minder chronisch zieken door gezondheidscentrum Coevorden

Dagblad van het Noorden - 3 juli 2017
Met de ingebruikname van een nieuw gezondheidscentrum in Coevorden in de zomer van 2018 wil zorgorganisatie Saxenburgh Groep het aantal chronisch zieken in Zuidoost-Drenthe verder omlaag brengen.

Lees het artikel
Ondertekeningen koopcontract Gezondheidscentrum.png

'Met een traan verlaten we het waterschapshuis'

Coevorden huis-aan-huis - 3 juli 2017
‘We verlaten het gebouw met een traan. Deze plek verdient het om een kwalitatief goede invulling te krijgen en dat is gelukt met de komst van een medisch multifunctioneel centrum in dit waterschapshuis.’

Lees het artikel
Gezondheidscentrum-3.png

Waterschapshuis Coevorden wordt gezondheidscentrum

Dagblad van het Noorden - 29 juni 2017
De Saxenburgh Groep in Hardenberg koopt het Waterschapshuis in Coevorden. De koepel waar dagziekenhuis Aleida Kramer onder valt, maakt er samen met de huisartsencoöperatie Coevorden/Dalen een ‘anderhalvelijns gezondheidscentrum’ van.

Lees het artikel
Gezondheidscentrum-4.png

Saxenburgh Groep koopt waterschapsgebouw

Coevorden huis-aan-huis - 29 juni 2017
De Saxenburgh Groep koopt het gebouw van Waterschap Vechtstromen en richt het samen met de huisartsencoöperatie Coevorden en Dalen in als anderhalvelijns gezondheidscentrum voor de regio Zuidoost-Drenthe.

Lees het artikel