Saxenburgh bouwt door

Samenwerken aan goede zorg betekent comfortabele huisvesting voor patiënten en bewoners en een prettige werkplek voor medewerkers. Daarom bouwden wij het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum en een regionaal gezondheidscentrum. De bouw van twee centra voor kleinschalig wonen staat op de planning.

_DSC2329-bewerkt.jpg

Saxenburgh Medisch Centrum

Met het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum bouwden wij een compact en duurzaam ziekenhuis. Compact, maar met een compleet aanbod van medisch specialistische zorg voor de inwoners van het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.

Lees meer
_DSC2220-bewerkt.jpg

Gezondheidscentrum De Veltstroom

In Coevorden-Dalen ontwikkelde Saxenburgh in samenwerking met alle huisartsen een anderhalvelijnscentrum. In dit centrum werken sinds februari 2019 medisch specialisten, huisartsen, apotheker en paramedici intensief samen.

Lees meer
_DSC2275-bewerkt-2.jpg

Clara Feyoena Heem

Eind 2022 heeft Saxenburgh op het terrein van Clara Feyoena Heem 80 appartementen gerealiseerd voor kleinschalig wonen in groepsverband voor mensen met vergevorderde dementie, somatische zorg en crisisopvang.
Tezamen met de reeds aanwezige 60 appartementen voor revalidatiezorg in het Chalet is er dan een compleet aanbod van ouderenzorg op één terrein.

Lees meer
_DSC2253-bewerkt.jpg

Aleida Kramer

Na realisatie van het bouwproject Clara Feyoena Heem ontwikkelen wij op het terrein van het voormalige dagziekenhuis en het verpleeghuis Aleida Kramer in Coevorden kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie.

Lees meer