Bouwpartners

Bouwen aan een gezonde en vitale regio doen we samen met onze partners.

Logo-Gemeente-Hardenberg.png

Gemeente Hardenberg

De gemeente Hardenberg is onze partner bij de ontwikkeling van het Medisch Centrum Vechtdal en de kleinschalige woonomgeving op het huidige terrein van Clara Feyoena Heem.

Bezoek de site
Logo gem Coevorden FC.png

Gemeente Coevorden

De gemeente Coevorden is onze partner bij het ontwikkelen van het regionaal gezondheidscentrum en bij de herontwikkeling van het gebied Aleida Kramer.

Bezoek de site
DV_PAY-OFF_CMYK.png

Dura Vermeer

Dura Vermeer is onze hoofdaannemer voor de ontwikkeling van het Medisch Centrum Vechtdal. Dura Vermeer is een solidie parnter gericht op continuïteit en duurzaamheid. De organisatie bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten.

Bezoek de site
Logo Goosen TePasBouw RGB.jpg

Goosen Te Pas Bouw

Goosen Te Pas Bouw is een werkmaatschappij van Volker Wessels. De organisatie staat te boek als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoge kwaliteit levert. Goosen Te Pas Bouw is onze partner voor de bouw van het Medisch Centrum Vechtdal.

Bezoek de website
IAA-Architecten.png

IAA Architecten

IAA Architecten is een full-service architectenbureau dat concepten levert, ontwerpt, adviseert, uitvoert en begeleidt. Het bureau is gespecialiseerd in projecten voor het onderwijs en de zorg. IAA is onze partner voor de bouw van het Medisch Centrum Vechtdal en het nieuwe Clara Feyoena Heem.

Bezoek de website
d+p_logo_incl pay off RGB 300dpi.jpg

Draaijer+partners

Draaijer+partners is al sinds 1995 thuis in de wereld van gebied, gebouw en gebruik. Zij zien de bouwwereld als een wereld van mensen en dan pas van stenen. Draaijer+partners begeleidt onze bouwprojecten.

Bezoek de website
Brands-bouw.png

Brands Bouw

Brands Bouw uit Emmen voert voor ons de bouwkundige werkzaamheden uit voor gezondheidscentrum De Veltstroom in Coevorden.

Bezoek de website
DGI logo - extra hoge res..jpg

De Groot Installatiegroep

De Groot Installatietechniek is onze hoofdaannemer voor de verbouwing van het Waterschapsgebouw in Coevorden tot Gezondheidscentrum De Veltstroom.

Bezoek de website
Linssen.png

Ingenieursburo Linssen

Ingenieursburo Linssen heeft als ambitie om alle kansen te benutten die de balans tussen people, planet en profit optimaal houdt. Het bureau is onze partners als het gaat om duurzame technische installaties.

310x194-Logo_ABN_AMRO.jpg

ABN AMRO

ABN AMRO is onze huisbankier en financiert een groot deel van de bouwkosten voor de ontwikkeling van het Medisch Centrum Vechtdal.

Bezoek de website