Wij zijn Saxenburgh

Als Saxenburgh bieden wij binnen één organisatie medisch specialistische zorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie voor de inwoners van het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.

Ziekenhuiszorg

Naast het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg bieden wij poliklinische zorg in De Veltstroom in Coevorden en in de poliklinieken in Ommen en Westerhaar.

bezoek onze ziekenhuissite
kopje thee53138791_xl.jpg

Ouderenzorg

Wij bieden wonen met zorg voor ouderen op dertien locaties in Bergentheim, Coevorden, Gramsbergen, Hardenberg, Ommen en Slagharen. Daarnaast kunt u bij ons terecht in de wijksteunpunten en dagcentra. Ook komen wij bij u thuis als u zorg nodig heeft en in de omgeving van onze locaties woont.

Bezoek onze website ouderenzorg
op_de_baan.jpg

Revalidatie

De revalidatieafdeling en sportgeneeskunde vindt u in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. De revalidatie-unit Vechtdal (Chalet Clara Feyoena Heem) voor geriatrische patiënten bevindt zich aan de rand van Hardenberg op het terrein van Clara Feyoena Heem.

Bezoek onze website revalidatie

Saxenburgh Thuis

Saxenburgh Thuis is een volledig zorgpakket met vaste wijkteams van verpleegkundigen en verzorgenden. Naast het volledige pakket is het afnemen van een losse dienst ook mogelijk. U kunt denken aan huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging, waaronder ook de casemanager dementie, maar ook aan personenalarmering of specialistische wondzorg in samenwerking met het ziekenhuis.

Saxenburgh Thuis

samen werken aan goede zorg

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg, revalidatie en reactivering. Uitgangspunt hierin is de beste zorg waarin een waardig leven en de wensen en behoeften van patiënten en cliënten centraal staan.

Samen werken aan goede zorg!